VIDEO Nový spôsob výučby angličtiny: Úplne nahé lektorky upútajú vašu pozornosť!

NETKY.SK • 4 Február 2016, 19:01 • 2 min
VIDEO Nový spôsob výučby angličtiny: Úplne nahé lektorky upútajú vašu pozornosť!

BRATISLAVA - Takáto výučba cudzieho jazyka je údajne rýchlejšia a ešte sa popri nej aj zabavíte.

slovakia

left justify in out

Pre niektorých z nás je učenie cudzieho jazyka náročné a zdĺhavé. No nie vždy to tak musí byť! Spravodajský kanál Desnudando Las Noticias z Venezuely, mimochodom táto televízia je zameraná na moderovanie správ bez oblečenia, prišla na spôsob, ako tento proces urýchliť. 


Učiteľky angličtiny sú pri výučbe úplne nahé. Viete si predstaviť, že by ste chodili na hodiny cudzieho jazyka, kde by ich viedla nahá učiteľka? Ak by bola ešte k tomu sexy mladá dáma, na mužov by to zabralo určite. No ak si predstavíme, že práve tá nahá lektorka by bola naša učiteľka zo školy, ktovie, či by tento projekt bol úspešný.


Takého netradičné hodiny angličtiny, ktoré sa vyučujú na jazykovej škole s názvom Naked Language budú zverejňovať prostredníctvom online videí.

 
Autor tejto myšlienky si od projektu sľubuje a verí v to, že nahé lektorky angličtiny naučia ľudí rozprávať po anglicky rýchlo, jednoducho a zábavne. 

 

Študenti tak majú motiváciu na oveľa lepšie učenie, ako keby lektorky boli oblečené. Ak študenti tento kurz zvládnu dostanú medzinárodný certifikát, píše portál Dailymail. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies