VIDEO Nezodpovedná rodina s deťmi o vlások unikla napadnutiu gepardmi

NETKY.SK • 14 Máj 2018, 13:00 • 2 min
VIDEO Nezodpovedná rodina s deťmi o vlások unikla napadnutiu gepardmi

AMSTERDAM - V safari parku Beekse Bergen ležiacom v holandskom Hilvarenbeeku je vychádzanie z auta prísne zakázané. Napriek tomu sa našli návštevníci, ktorí zbytočne riskovali svoje životy. Zo záberov je vidieť, že k naplneniu katastrofického scenára nechýbalo veľa.

slovakia

left justify in out

Nezodpovedná rodina svoje auto s francúzskou poznávacou značkou opustila hneď dvakrát. Prvýkrát si jej zástupcovia najrýchlejších zvierat nevšímali, druhýkrát však už mala namále.

 

Na záberoch, ktoré zachytili holandskí návštevníci parku, je vidieť, ako sa 5-členná skupinka s dieťaťom bez obáv prechádzala po areáli. Keď sa však vybrali z auta na prechádzku, pribehlo k nim niekoľko gepardov a dostali ich do kritickej situácie. Kým dvaja členovia sa stihli dostať do auta, ďalší traja vrátane ženy s malým chlapcom, sa ocitli v tesnej blízkosti zvedavých šeliem.

 

Rodina mala obrovské šťastie. Žena rýchlo vzala chlapca do náručia a ako zázrakom sa jej podarilo gepardov odohnať. Nechýbalo však veľa a incident mohol dopadnúť tragicky.

 

Hovorca parku povedal, že vychádzanie z auta je v celom areáli prísne zakázané. „O možných rizikách informujeme návštevníkov v niekoľkých jazykoch, a to po celom parku,“ dodal.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies