VIDEO Návrhár Ralph Lauren oslávil polstoročia v módnom priemysle prehliadkou v Central Parku

NETKY.SK • 12 September 2018, 19:40 • 2 min
VIDEO Návrhár Ralph Lauren oslávil polstoročia v módnom priemysle prehliadkou v Central Parku

NEW YORK - Svetovo uznávaný módny návrhár Ralph Lauren oslávil v piatok 7. septembra 2018 výročie päťdesiatich rokov v módnom biznise.

slovakia

left justify in out

Pri príležitosti tohto jubilea usporiadal unikátnu prehliadku v newyorskom Central Parku. Akcie sa zúčastnilo obrovské množstvo celebrít na čele s režisérom Stevenom Spielbergom, hercom Robertom De Nirom či moderátorkou Oprah Winfreyovou.

 

Ralph Lauren je americký módny návrhár, ktorý sa preslávil najmä svojim obľúbeným športovo elegantným oblečením. V priebehu svojej kariéry sa v 70. rokoch minulého storočia okrem iného podieľal na kostýmoch k filmu Veľký Gatsby, čím si vyslúžil uznanie a stal sa ešte viac slávnym. Dnes vlastní návrhár stovky obchodov po celom svete a jeho modely si obliekajú nielen prvé dámy, ale tiež najrôznejšie celebrity naprieč všetkými odbormi.

 

 

Po oslave päťdesiatich rokov v odbore sa preto Ralph Lauren rozhodol usporiadať mimoriadnu prehliadku v samotnom

srdci New Yorku - Central Parku. Celá kolekcia, ktorá obsahovala dohromady sto ženských, mužských i detských modelov, sa niesla v tlmených a zemitých tónoch. Nechýbali Laurenové klasické svetre s výstrihom do V, kardigany, rovno strihané kabáty a oblečenie v tzv. Preppy štýle (móda, ktorá vznikla v 50. rokoch ako vymedzenie študentov prestížnych amerických škôl Ivy League od ostatných).

 

 

Na prehliadke predvádzali aktuálne najpopulárnejšie modelky na čele s Kajou Gerberovou (dcéra supermodelky Cindy Crawfordovej), Gigi Hadidovou a ďalšími.

 

 

V publiku potom nechýbali také hviezdy ako návrhárka Diane von Furstenbergová, návrhár Tommy Hilfiger, moderátorka a novinárka Martha Stewartová, herečky Anne Hathawayová, Jessica Chastainová a ďalšie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies