VIDEO Myslíte si, že v Bratislave sú zápchy? Pozrite si, ako vyzerá naozaj upchatá križovatka

NETKY.SK • 11 Február 2018, 09:56 • 2 min
VIDEO Myslíte si, že v Bratislave sú zápchy? Pozrite si, ako vyzerá naozaj upchatá križovatka

V piatok popoludní bývajú zápchy na cestách všade na svete. To, čo sa odohralo nedávno na jednej z križovatiek v bieloruskom hlavnom meste Minsk, sa však hneď tak nevidí. Vodiči tam totálne zablokovali dopravu v širokom okolí, križovatkou nebolo možné prejsť dlhých šesť hodín, uviedol server televíznej stanice 9 News.

slovakia

left justify in out

V piatok o pol piatej popoludní prestali na rušnej križovatke v Minsku fungovať semafory, čo spôsobilo naprostý chaos. Autá sa navzájom zablokovali takým spôsobom, že nikto nemohol ísť ďalej, píše server Novinky.cz.

 

V dlhých kolónach vo všetkých smeroch a v niekoľkých jazdných pruhoch uviazli osobné a nákladné autá a autobusy, a cesty tak pripomínali jedno veľké parkovisko.

 

Svetelná signalizácia začala síce fungovať po zhruba 40 minútach, "špunt" na križovatke to však neuvoľnilo. Plynulá prevádzka bola obnovená až po dlhých šiestich hodinách. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies