VIDEO Muž sa začal dusiť na súťaži v jedení klobás, ľudia ho nechali zomrieť!

NETKY.SK • 16 Október 2013, 15:37 • 2 min
VIDEO Muž sa začal dusiť na súťaži v jedení klobás, ľudia ho nechali zomrieť!

BUKUREŠŤ – Smrť v priamom prenose! Šesťdesiatročný Rumun sa zúčastnil tradičnej súťaže v jedení klobás, ale mal tak naponáhlo, že sa začal dusiť. Nikto z prítomných ho nezachránil.

slovakia

left justify in out

V rumunskom meste Plescoi sa konal už šiesty ročník festivalu klobás, ktorý sprevádza tradičná súťaž v ich jedení "Fomilă Plescoi". Tento rok bola poznamenaná tragickou udalosťou. Na videu, ktoré zachytáva túto súťaž sa asi v štvrtej minúte zrúti na zem šesťdesiatročný muž. Ten sa zadrhol klobásou, ktorú sa snažil zjesť čo najrýchlejšie. Okolo muža sa zbehli ľudia, ktorí však mužovi absolútne nepomohli. Muž zomrel na následky udusenia.

Oživovať sa ho pokúšali, aj privolaní záchranári, žiaľ márne. Lekár neskôr konštatoval, že keby mu niekto dal tzv. Heimlicha (Pacient pri vedomí stojí alebo sedí. Objímeme ho zozadu, priložíme zatvorenú päsť jednej ruky na oblasť centrálneho nadbruška a druhá ruka objíme prvú ruku. Postihnutého ľahko predkloníme, ten otvorí ústa a vykonáme rázny úder smerom dovnútra a hore. Opakujeme najmenej 5 x do vypudenia cudzieho telesa, pozn.), zachránil by mu život.

Zarážajúci je aj fakt, že žena, ktorá poskytuje rozhovor na videu v čase 12:23 tvrdí o sebe, že je lekárka a na umierajúceho muža sa len pozerala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies