VIDEO: MMA zápasník Pirát Krištofič! Iba 150 eur za zápas?! A aké má zdravotné problémy?

NETKY.SK • 17 September 2019, 17:02 • 2 min
VIDEO: MMA zápasník Pirát Krištofič! Iba 150 eur za zápas?! A aké má zdravotné problémy?

BRATISLAVA – V sobotu 14.9., ako už väčšina z fanúšikov vie, sa konal jeden z najvačších zápasov organizácie Oktagon 14, kde sa v tento deň stretli tí najsilnejší bojovníci na Slovensku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jedným z nich bol aj 27-ročný bojovník Pirát Krištofič z Bernolákova, ktorý je veľmi spokojný so svojim výsledkom. “Mal som výbornú prípravu,“ povedal.

 

S týmto druhom športu však začínal ako s hobby, a venoval sa mu iba vo svojom voľnom čase. Nikdy by nepovedal, že sa dostane až tam, kde je dnes. V priebehu jeho cesty pomaly prichádzali ponuky, ktoré neodmietal, a ktoré ho posunuli na miesto, na ktorom je dnes. 

 

“Povedal som si, že prečo nie, veď to vyskúšam. Vtedy to bolo tak platené, že som dostal 150 eur za zápas,“ zdôveril sa nám Pirát.

 

 

U každého silného bojovníka je potrebné, aby bol odhodlaný a správne namotivovaný, a tieto vlastnosti Pirátovi vôbec nechýbajú. “Robím to, čo ma baví, žijem tým, čo ma baví,“ dodal. 

 

Čo sa týka rivality medzi Pirátom a ostatnými bojovníkmi, tak tam je tiež treba občas držať svoje nervy na uzde. “Určite je medzi niektorými rivalita väčšia.“  

 

Informoval nás aj o zdravotnom probléme, ktorý ho postretol v priebehu sobotného zápasu: “Mám nejaké zdravotné problémy už dlhšie, teraz som si ruku zlomil v tomto zápase.“ Povedal nám aj to, že si dá menší oddych a tým pádom ho budeme môcť vidieť ďalej bojovať až po jeho oddychu a úplnom uzdravení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies