Zázračne porazil rakovinu a dostal aj takúto odmenu (VIDEO)

NETKY.SK • 4 September 2020, 15:05 • 2 min
Zázračne porazil rakovinu a dostal aj takúto odmenu (VIDEO)

Oskar Lindblom je švédsky hokejista Philadelphie Flyers, ktorému sa len nedávno podarilo zvíťaziť vo veľmi dôležitom životnom zápase. Podarilo sa mu poraziť rakovinu kostí.

slovakia

left justify in out

Počas nočného semifinálového duelu Východnej konferencie NHL medzi Philadelphiou Flyers a New York Islanders “letci“ opäť čelili vyradeniu, no vyhrali a vyrovnali stav série. Švédsky hokejista mal však aj ďalší dôvod na radosť. Po dlhom čase sa totiž vrátil na ľad. A takto to jeho spoluhráči na lavičke ocenili.

 

 

Oskar Linblom sa ešte v čase pred pandémiou objavil v hľadisku a vyvolal obrovské ovácie fanúšikov.  Po porazení tzv. Ewingovho sarkómu sa 24-ročný hráč v noci dočkal pocty, keď si po dlhom čase mohol zahrať súťažný duel. A v noci nášho času to bol pritom jeden z najdôležitejších okamihov celej sezóny "letcov", ktorí sa pred takmer rokom predstavili v otváracom zápase publiku v Prahe.

 

Prečítajte si aj o tom, akú zmluvu dostal Oskar Lindblom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies