VIDEO Mayweather ani v 46. profesionálnom dueli nenašiel premožiteľa

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 07:22 • 2 min
VIDEO Mayweather ani v 46. profesionálnom dueli nenašiel premožiteľa

LAS VEGAS - Americký profesionálny boxer Floyd Mayweather väčšinovým rozhodnutím uspel v sobotňajšom súboji s Argentínčanom Marcosom Maidanom v komplexe MGM Grand v Las Vegas.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný rodák z Grand Rapids vyhral u dvoch rozhodcov pomerom 117:111 resp. 116:112, podľa tretieho arbitra sa duel skončil remízou 114:114. Mayweather obhájil tituly vo welterovej hmotnostnej kategórii organizácie WBC a magazínu The Ring a získal dosiaľ Maidanov opasok organizácie WBA.

 

Americký pästiar v profesionálnom ringu stále nenašiel premožiteľa, úspešne zvládol všetkých 46 súbojov medzi povrazmi (z nich 26 ukončil ešte pred časovým limitom, pozn.). "Bolo to náročné. Obvykle len udieram a hýbem sa, toto bola naozajstná bitka. Ak fanúšikovia chcú, aby sme sa znovu stretli, nemám s tým problém. S boxom som neskončil," povedal boxer s prezývkou "Money." 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies