VIDEO Ľudia v Madride zažili šok: K nástupišťu prišlo neviditeľné metro!

NETKY.SK • 14 September 2017, 13:00 • 2 min
VIDEO Ľudia v Madride zažili šok: K nástupišťu prišlo neviditeľné metro!

Cestujúci madridského metra sa poriadne vyľakali. Nemohli uveriť vlastným očiam!

slovakia

left justify in out

Napriek tomu, že na Slovensku metro nemáme, určite už mnohí z nás týmto dopravným  prostriedkom v zahraničí cestovali. Charakteristický závan vzduchu či zvuky koľajníc a otvárania dverí sú nám teda známe. Čo však v prípade, že napriek tejto predzvesti príchodu vozňa hromadnej dopravy sa žiaden nedostaví?

 

Takáto mysteriózna situácia zaskočila španielskych cestujúcich v hlavnom meste Madrid. Hoci všetky okolnosti nasvedčovali tomu, že metro sa blíži, dokonca, že dorazilo priamo k nim do stanice, žiaden vozeň nevideli. Prekvapení sa pozerali jeden po druhom a rozmýšľali, čoho svedkami sa stali. Čoskoro sa však na elektronických tabuliach objavil symbol slávneho filmu spolu s jeho zvučkou. Nešlo teda o žiadne nadprirodzené sily, ale o originálny marketingový ťah.

 

Istá reklamná agentúra sa rozhodla pre takýto spôsob propagácie prerábky známeho filmu Ghostbusters. Využili na to 40 reproduktorov, ktoré vytvorili dokonalú ilúziu realistického zvuku prichádzajúceho metra. Video udivených ľudí následne obletelo svet a tým zabezpečilo filmu perfektný marketing bez použitia jediného plagátu.

 

Táto kampaň získala na festivale Cannes Lions strieborného leva v kategórii Outdoor

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies