Video Kasabian zverejnili skladbu Are You Looking For Action?

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 15:49 • 2 min
Video Kasabian zverejnili skladbu Are You Looking For Action?

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela Kasabian zverejnila skladbu Are You Looking For Action?.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na albume For Crying Out Loud, ktorý skupina plánuje vydať 5. mája. Formácia predtým z nahrávky predstavila pieseň You’re In Love With A Psycho, ku ktorej ponúkla aj videoklip. Nahrávka bude obsahovať celkovo dvanásť skladieb a na trh sa dostane na CD, vinyle aj v digitálnej podobe.

 

Muzikanti sa tento rok predstavia napríklad na pražskom festivale Metronome, ktorý sa bude konať 23. a 24. júna na Výstavisku Holešovice. Zahrajú tiež na maďarskom Szigete, ktorý sa uskutoční od 9. do 16. augusta v Budapešti.

Kasabian vznikli v roku 1997 v Leicesteri. Na konte majú zatiaľ päť albumov - Kasabian (2004), Empire (2006), West Ryder Pauper Lunatic Asylum (2009), Velociraptor! (2011) a 48:13 (2014), pričom so všetkými okrem prvého dobyli UK Chart.

 

Medzi ich úspešné single patria skladby Processed Beats, Club Foot, Cutt Off, Empire, Fire, Underdog, Days Are Forgotten či Eez-eh. Video k piesni Club Foot z debutového albumu venovali pamiatke študenta Jana Palacha, ktorý sa v januári 1969 upálil na protest proti okupácii vtedajšieho Československa armádami Sovietskeho zväzu a jeho spojencov zo socialistického bloku.

 

Podarilo sa im získať napríklad BRIT Award, MOJO Award, štyri Q Awards alebo sedem NME Awards.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies