Igor Matovič: Bojoval som s väčším zlom ako s nejakým zradcom. Čo ešte povedal?

NETKY.SK • 29 Júl 2022, 14:31 • 2 min
Igor Matovič: Bojoval som s väčším zlom ako s nejakým zradcom. Čo ešte povedal?

BRATISLAVA - K odchodu Juraja Krúpu z OĽaNO sa dnes vyjadril aj zakladateľ a šéf strany Igor Matovič.

slovakia

left justify in out

Kým včera sa minister financií k ničomu nevyjadroval, po dnešnom oznámení Juraja Krúpu, že po odchode z jeho strany vstupuje do strany Sloboda a Solidarita (SaS), dal Igor Matovič priechod svojim pocitom na sociálnej sieti.

 

Poslanec národnej rady Juraj Krúpa odchod z OĽaNO oznámil na sociálnej sieti, čo mu už vytkol aj predseda klubu Michal Šipoš, podľa ktorého za jeho odchodom stojí mafia. 

 

Viac si môžete prečítať tu: Stojí za odchodom poslanca Juraja Krúpu z OĽaNO mafia? A kto si to myslí?

 

img

 

„Za niečo viac ako dva roky pri kormidle vládnej moci urobilo toľko hodnotových obratov, že sa v spätnom zrkadle spreneverilo zásadám, z ktorých vzišlo a prečo mu tak veľa ľudí dalo dôveru vo voľbách. Hnutie, ktoré sa prezentovalo tolerantne k rôznym názorovým prúdom, zultrakonzervatívnelo," napísal na sociálnej sieti Krúpa.

 

Šéf hnutia, súčasný minister financií Matovič, považuje podľa všetkého Krúpu za zradcu a toho, ktorý sa spreneveril spravodlivým hodnotám. 

 

Srdciari, ktorí vás od chrbta nezrádzajú, ale vám chrbát kryjú. Rád bojujem spolu s ľuďmi, ktorí majú odvahu a česť," napísal Matovič.

 

img

 

„Bolo to dávno. Platilo sa ešte korunou. Prieskum Focusu vtedy ukázal reálnu šancu na ústavnú väčšinu Fica, Mečiara a Slotu. To bola moja červená čiara. S prázdnymi rukami a srdcom plným odhodlania. Postupne sa pridali ďalší bojovníci … a spoločne s ľuďmi sme Zlo pokorili. Bolo to ťažké, veľakrát nemožné, ale dokázali sme to. Boli sme odhodlaný tím. A to je najväčšia sila OĽaNO," uviedol bývalý premiér a pokračoval: 

 

Srdciari, ktorí idú do boja bez kalkulácií, či sa im to oplatí, či vyhrajú, či boj prežijú. Srdciari, o ktorých sa v ťažkých chvíľach môžete aj naslepo oprieť. Srdciari, ktorí vás od chrbta nezrádzajú, ale vám chrbát kryjú. Rád bojujem spolu s ľuďmi, ktorí majú odvahu a česť. Je to ťažké, ale nebojte sa,“ uviedol minister financií na sociálnej sieti.

 

Prečítajte si aj: Hlas-SD: predčasné voľby sú jediná možnosť, ako ukončiť špinavé politické hry



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies