VIDEO Kapela Foreigner vydá v máji výberovku 40

NETKY.SK • 5 Apríl 2017, 14:50 • 2 min
VIDEO Kapela Foreigner vydá v máji výberovku 40

BRATISLAVA - Britsko-americká rocková kapela Foreigner vydá 19. mája dvojdiskovú kompiláciu s názvom 40.

slovakia

left justify in out

Skupina zaradila na výberovku 38 najväčších hitov a tiež novú verziu piesne I Don’t Want To Live Without You a úplne novú skladbu Give My Life For Love. Okrem toho bude nahrávka obsahovať aj pieseň The Flame Still Burns, ktorá vyšla vlani na vinyle a teraz sa dostane na trh po prvý raz aj na CD.

 

Všetky staršie skladby budú k dispozícii v remastrovaných verziách. Kompilácia 40 vyjde tiež 2. júna ako dvojvinyl s 23 piesňami. Skupina sa v rámci koncertnej šnúry, počas ktorej oslávi 40 rokov na scéne, zastaví aj v Európe, kde počas mája a júna zahrá vo Švajčiarsku, Nemecku alebo Španielsku.

Foreigner vznikli v roku 1976 v New Yorku. O rok vydali prvý, eponymný album. Celkovo ponúkli deväť štúdioviek. S nahrávkou 4 (1981) ako jedinou dobyli americký rebríček Billboard 200.

 

Medzi ich najúspešnejšie single patria skladby ako Feels Like the First Time, Cold as Ice, Hot Blooded, Double Vision, Urgent, Juke Box Hero, Waiting for a Girl Like You alebo Say You Will. S hitom I Want to Know What Love Is dobyli americký rebríček Billboard Hot 100 i UK Chart. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies