VIDEO Kandidáti na župana Bratislavského kraja sa stretli v diskusii. Aké majú vízie?

NETKY.SK • 25 September 2017, 11:15 • 2 min
VIDEO Kandidáti na župana Bratislavského kraja sa stretli v diskusii. Aké majú vízie?

BRATISLAVA – Cyklokoalícia usporiadala v priestoroch bratislavskej Cyklokuchyne „Diskusiu“, v ktorej kandidáti na predsedu Bratislavského samosprávneho kraja mohli predstaviť svoje vízie a vzájomne si proti-argumentovať.

slovakia

left justify in out

Išlo zároveň o prvú spoločnú diskusiu potencionálnych županov. Zúčastnili sa jej súčasný župan BSK Pavol Frešo, starosta Vajnôr a mestský poslanec Ján Mrva, súčasný starosta mestskej casti nove mesto BA Rudolf Kusý, poslanec Národnej rady SR Juraj Droba a bývalý starosta Petržalky a bývalý primátor hlavného mesta Milan Ftáčnik.

 

Kandidáti odpovedali na otázky, ktoré okrem moderátora kládla aj širšia verejnosť. Najväčšiu pozornosť si získala téma doprava. Aké majú prednosti a ako by riešili problémy kraja sa dozviete v priloženom videu:

 

Voľby do vyšších územných celkov budú v sobotu 4. novembra 2017. Po novom už nebudeme voliť predsedov krajov v dvoch kolách, ale iba v jednom. Za predsedu bude zvolený ten kandidát, ktorý získal najviac platných hlasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies