VIDEO Jozef Oklamčák na kresťanský "Veľký piatok", oslavuje veľký sviatok, deň narodenia

NETKY.SK • 14 Apríl 2017, 14:08 • 2 min
VIDEO Jozef Oklamčák na kresťanský "Veľký piatok", oslavuje veľký sviatok, deň narodenia

Bratislava- Žurnalista, publicista, producent, vydavateľ, manažér a medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef OKLAMČÁK, na kresťanský "Veľký piatok" má skutočne veľký sviatok. Totiž dnes piatok 14. 4. je aj deň jeho narodenín.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako prežíva tento svoj dvojnásobne veľký deň. "No neoslavujem, len prijímam blahoželania a keďže je dnes kresťanský VEĽKÝ PIATOK, tak "postím". Vynahradím si to na tradičnej JOZEFOVSKEJ PÁRTY 2017, po Veľkej noci, kde to oslávim so svojimi najbližšími priateľmi."

Ako sme sa ešte dozvedeli od Jozefa OKLAMČÁKA, v tomto roku dodržiaval 40 dňový prísny post, bez zábavy, alkoholu, sladkosti a prejedania sa, preto sa už veľmi teší, na veľkonočné klobásky, šunku, cviklu a veľkonočnú "hrudku" a  ďalšie nezdravé jedlá.
 
V mene redakcie mu želáme hlavne veľa zdravia a mnoho kreatívnych nápadov, ktoré posledne roky realizuje, najmä prostredníctvom svojho "kráľovského" zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÝ LEV, ale aj veľa  úspechov so slovenskými dievčatami, ktoré vzídu z tohtoročnej oficiálnej národnej súťaži MISS SLOVENSKO, na svetových súťažiach krásy MISS WORLD, MISS INTERNATIONAL, MISS SUPRANATIONAL a ďalších, ktorých je držiteľom licencii pre Slovenskú a Českú republiku. 

A po 40 dňovom poste Jozefa Oklamčáka opäť čaká Jozefovská párty, na ktorú si môžete zaspomínať prostredníctvom VIDEA:

 

                            



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies