VIDEO Holanďan sa ponáhľal závodiť do Bratislavy: Po diaľnici išiel rýchlosťou 213 km/h

NETKY.SK • 2 September 2016, 13:30 • 2 min
VIDEO Holanďan sa ponáhľal závodiť do Bratislavy: Po diaľnici išiel rýchlosťou 213 km/h

PODIVÍN – Českí policajti chytili cestného piráta, ktorý mal poriadne naponáhlo. Muž z Holandska sa po diaľnici rútil rýchlosťou viac ako 200 km/h!

slovakia

left justify in out

Holanďan na luxusnom Lamborghini pretekal na českej diaľnici v smere do Bratislavy so svojimi kamarátmi. Vyzerá to tak, že všetkých predbehol a išiel poriadne rýchlo. „Mali sme informácie o skupine vodičov športiakov zo zahraničia, ktorá mala smerovať na Bratislavu,“ povedal český policajný hovorca Pavel Šváb.

 

Skupina Športových áut mala namierená po diaľnici D2 do Bratislavy, kde chceli ísť závodiť. Vodič Lamborghini však závodil už v Česku, kde išiel rýchlosťou 213 km/h. "V úseku s obmedzením išiel zhruba rýchlosťou 120 km/hod, štandardné limity na diaľnici potom prekročil o viac ako 80 kilometrov za hodinu," dodal policajný hovorca.

 

Holanďan zaplatil na mieste kauciu 5-tisíc českých korún a jeho priestupok bude riešiť mestský úrad v meste Hustopeče.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies