VIDEO Herec Charles Dance z Hry o tróny bude hrať v pokračovaní Godzilly

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 15:56 • 2 min
VIDEO Herec Charles Dance z Hry o tróny bude hrať v pokračovaní Godzilly

BRATISLAVA - Charles Dance, známy najmä ako Tywin Lannister zo seriálu Hra o tróny (2011), si zahrá vo filme Godzilla: King of the Monsters, ktorý bude pokračovaním Godzilly z roku 2014.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatročný anglický herec sa tak na plátne objaví spolu s Kyleom Chandlerom, Verou Farmigou či hviezdou seriálu Stranger Things (2016) Millie Bobby Brown, v ktorej prípade pôjde o prvú úlohu v celovečernom filme. Ďalšími potvrdenými členmi hereckého obsadenia sú Sally Hawkins, Ken Watanabe, Aisha Hinds alebo O’Shea Jackson Jr.

Godzilla: King of the Monsters by sa mala dostať do kín 21. marca 2019. Režisérom filmu je Michael Dougherty, ktorý je spolu s Maxom Borensteinom a Zachom Shieldsom aj spoluautorom scenára. Zo scenára toho ešte veľa na verejnosť nepreniklo, vie sa však, že Chandler sa predstaví v role suchopárneho vedca, ktorý sa zmení na odvážneho hrdinu a 13-ročná Millie Bobby Brown si zahrá jeho dcéru.

Charles Dance, ktorý na filmovom plátne najčastejšie stvárňuje zloduchov alebo intrigánskych úradníkov, hral okrem iného vo filmoch Kód Enigmy (2014), Dracula: Neznáma legenda (2014), Predtým, ako som ťa poznala (2016) alebo aj v českom-britsko-nemeckom koprodukčnom filme Tmavomodrý svět z roku 2001. Dance je okrem toho aj režisérom a scenáristom filmu Dámy v rokoch (2004) s Judi Dench a Maggie Smith v hlavných úlohách.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies