VIDEO Hádka v pražskom metre: Padali vulgarizmy aj facky

NETKY.SK • 17 September 2013, 12:48 • 2 min
VIDEO Hádka v pražskom metre: Padali vulgarizmy aj facky

PRAHA – Niektorí ľudia veľmi ťažko znášajú, keď si nemôžu v prostriedkoch hromadnej dopravy sadnúť. Reakcia tejto ženy z českej metropoly je úplne nepochopiteľná!

slovakia

left justify in out

Celý incident natočil na video jeden odvážny mladík. Video je na internete neuveriteľne populárne a ľudia sa na ňom na jednej strane zabávajú a na druhej strane nechápu, prečo Žena reagovala takýmto obzvlášť agresívnym spôsobom.

Agresívna žena si chcela sadnúť na miesto, kde mala jedna pani položený kufor. Začala sa rozkrikovať na celý vozeň metra, že ona má právo sedieť a takisto začala vulgárne nadávať všetkým cestujúcim naokolo. Okrem tradičných vulgarizmov padali urážky aj na postavy zúčastnených. Niekoľkokrát sa nazvali „tlstými sviňami.“

Nezostalo len pri slovných urážkach. Agresívna žena nezvládla celú situáciu a napľula svojej „sokyni“ do tváre a tá neváhala a jednu jej vylepila. Žena, ktorá celý konflikt vyvolala sa potom divila, za čo ju dostala.

Pozrite si video z pražského metra. Upozorňujeme, že je nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies