Mesto Žiar nad Hronom začne so zberom živých stromčekov vo štvrtok

NETKY.SK • 3 Január 2023, 17:00 • 2 min
Mesto Žiar nad Hronom začne so zberom živých stromčekov vo štvrtok

ŽIAR NAD HRONOM - So zberom živých vianočných stromčekov začne mesto Žiar nad Hronom vo štvrtok (5. 1.). Ich bezplatný odvoz zabezpečí samospráva pre obyvateľov mesta v januári v štyroch termínoch. Mesto o tom informuje na svojej oficiálnej webovej stránke.

slovakia

left justify in out

Zber a odvoz živých vianočných stromčekov samospráva zabezpečuje na základe všeobecne záväzného nariadenia o spôsobe nakladania s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi. Mesto bude stromčeky zbierať každý štvrtok do konca januára. Obyvatelia bytových domov umiestňujú živé vianočné stromčeky vedľa stojísk zberných nádob, ľudia žijúci v rodinných domoch pred svoje nehnuteľnosti. "Takto vyzbierané vianočné stromčeky sa ďalej zhodnocujú štiepkovaním. Z tohto dôvodu žiadame obyvateľov, aby živé vianočné stromčeky umiestňovali k stojiskám zberných nádob alebo pred svoje nehnuteľnosti bez vianočných ozdôb," uviedla samospráva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies