VIDEO + FOTO Počet obetí havárie mikrobusu v Maďarsku sa zvýšil na deväť

NETKY.SK • 23 Máj 2018, 13:35 • 2 min
VIDEO + FOTO Počet obetí havárie mikrobusu v Maďarsku sa zvýšil na deväť

BUDAPEŠŤ - Pri zrážke nákladného auta a mikrobusu s rumunským evidenčným číslom zomrelo v utorok podvečer pri obci Ceglédbercel až deväť ľudí, spresnil pre agentúru MTI hovorca polície Peštianskej župy Tamás András.

slovakia

left justify in out

Podľa pôvodných správ pri zrážke nákladného vozidla naloženého pieskom s mikrobusom zomrelo sedem ľudí. Hovorca uviedol, že v rumunskom aute prišlo o život sedem mužov a dve ženy.

 

Autá sa zrazili na 59. kilometri štátnej cesty č. 59. Vodič nákladného auta bol zranený. Polícia cestu po nehode uzatvorila.

 

Cestujúcich zo zdemolovaného mikrobusu museli vytiahnuť hasiči.

 

Na internete sa objavilo video, ktoré ukazuje inkriminovaný okamih. Šofér  ho pravdepodobne vysielal naživo z mikrobusu niekomu do Rumunska až do okamihu tesne pred zrážkou s nákladným autom.

 

Je na ňom vidno, ako vodič mikrobusu začal predbiehať jedno malé auto pred ním a nevšimol si, že predbehnúť aj ďalšie už pre prichádzajúci nákladiak nestihne. Možno, keby sa viac sústredil na šoférovanie a menej na živé vysielanie. Video zverejnil Antonio Barbu a až do osudného momentu vládne v mikrobuse pohoda...

 

 

 

img

Nákladiak má len škrabance... Foto: TASR

 

img

Z mikrobusu zostala časť pravej strany... Foto: TASR

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies