VIDEO Finále Slovnaft Cupu poznačila bitka fanúšikov: Štyria zranení!

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 11:19 • 2 min
VIDEO Finále Slovnaft Cupu poznačila bitka fanúšikov: Štyria zranení!

BRATISLAVA – Finále Slovnaft Cupu poznačilo niekoľko bitiek medzi fanúšikmi Slovana a Košíc. Fanúšikovia sa mlátili pred aj po zápase, dokonca aj vtrhli na ihrisko.

slovakia

left justify in out

Prvý konflikt

Prvý stret fanúšikov Slovana a Košíc vyprovokovali druhí menovaní, ktorí napadli Slovanistov spolu s fanúšikmi pražskej Sparty. Počas konfliktu lietali aj kamene a zranili sa traja ľudia z košického fanklubu.

 

 

Druhý konflikt

Tesne pred úvodným hvizdom hlavného rozhodcu sa na ihrisko dostalo niekoľko desiatok fanúšikov Slovana, ktorý prebehli k sektoru košických fanúšikov. Zasiahli však usporiadatelia, ktorí potencionálnu bitku zažehnali.

 

Tretí konflikt

Po záverečnom hvizde vtrhol na hraciu plochu fanúšik Košíc, ktorého nasledoval fanúšik Slovana. Ten ho následne jedným úderom poslal k zemi a fanúšik Košíc bol niekoľko minút v bezvedomí.

 

 

Futbalisti MFK Košice si vo štvrtok večer v konfrontácii s obhajcom prvenstva ŠK Slovan Bratislava prekvapujúco, ale zaslúžene vybojovali víťazstvom 2:1 triumf v slovenskej pohárovej súťaži 2013/2014, druhý v histórii klubu s týmto názvom. Na trávniku v Myjave dali "východniari" do finálového stretnutia Slovnaft Cupu viac srdca, navyše proti favoritovi duelu dokázali otočiť nepriaznivý stav. Po rýchlom vedúcom góle Róberta Vitteka sa Košičania dva razy presadili hlavičkami: po polhodine hry vyrovnal Oumar Diaby, ktorý využil obrovskú chybu brankára "belasých" Dušana Perniša, o víťazstvo pre MFK sa postaral štvrťhodinu pred koncom Martin Bukata. Košice si tým vybojovali účasť v predkole Európskej ligy UEFA v nastávajúcom ročníku 2014/2015.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies