Taxikár nafúkal viac ako tri promile

NETKY.SK • 23 Február 2020, 15:22 • 2 min
Taxikár nafúkal viac ako tri promile

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti obvinili 23-ročného taxikára Lukáša B. z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Na Saratovskej ulici v bratislavskej Dúbravke jazdil s 3,67 promile za volantom. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

Policajti zastavili taxík Škoda Octavia, ktorý na Saratovskej ulici išiel zjavne neprimeranou rýchlosťou. Po vykonaní dychovej skúšky policajti eskortovali vodiča na obvodné oddelenie, kde mu bolo vznesené obvinenie.

 

Podobnú situáciu zažili príslušníci pohotovstnej motorizovanej jednotky aj v Plaveckom Štvrtku.

 

img

 

Vyše dvoch promile namerali 65-ročnému Jozefovi M. z okresu Malacky, pri ktorého lustrácii zistili, že má udelený zákaz viesť motorové vozidlá.

 

„Opätovne apelujeme na vodičov motorových, ale aj nemotorových vozidiel - alkohol za žiadnych okolností za volant nepatrí,“ uzatvára stanovisko polície.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies