Už čoskoro to vypukne! Ak spĺňate základné kritéria, príďte na castingy do Schwarzkopf Elite Model Look

NETKY.SK • 11 September 2021, 15:14 • 2 min
Už čoskoro to vypukne! Ak spĺňate základné kritéria, príďte na castingy do Schwarzkopf Elite Model Look

BRATISLAVA - Ak bývate v blízkosti Bratislavy, Nitry, Košíc, Prešova, Popradu, Žiliny, či Trenčína, majte sa na pozore. Castingy do najprestížnejšej modelingovej agentúry sa konajú už v najbližších dňoch!

slovakia

left justify in out

Castingy sa budú konať v dňoch od 24. septembra do 30. septembra v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenska. Do súťaže sa môžu prihlásiť slečny vo veku 13 až 21 rokov s výškou nad 170 cm a mladí muži vo veku 15 až 23 rokov s výškou nad 183 cm. Ambasádorkou súťaže je topmodelka Michaela Kocianová, ktorá bude sprevádzať všetkými castingami.

 

“Som rád, že i v dobe kovidu boli naše castingové aktivity extrémne úspešné. Veľmi ma teší záujem o projekt Schwarzkopf Elite Model Look, ktorého castingy sa výnimočne, vzhľadom k aktuálnym pandemickým opatreniam, uskutočnia v septembri po národnom finále. Verím, že objavíme nové talenty, ktoré budú úspešné i v oblasti sociálnych médií, ktoré dávajú novej generáici modeliek a modelov ,,silný hlas” a možnosť prejaviť sa. Snažíme sa, aby nové tváre, ktoré zastupujeme, pochopili, že existuje mnoho podôb krásy a aby si uvedomovali svoju jedinečnosť. Verím, že naviažu na úspechy Michaely Hlaváčkovej, Saši Gachulincovej, Lindy Nývltovej či Michaely Kocianovej,” uviedol riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre ČR a SR Sáša Jány.

 

Všetci účastníci castingu absolvujú vstupný pohovor so zástupcami agentúry Elite a získajú darčeky od partnerov projektu. V rámci castingov budú prebiehať žrebovania o výrobky vlasovej kozmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look, dekoratívnej kozmetiky The ONE od Oriflame a predplatné časopisu EMMA.

 

Schwarzkopf odborníci poradia, ako sa starať o vlasy a zástupcovia značky Rowenta na všetkých castingoch predvedú, ako si ľahko a rýchlo upraviť vlasy na každú príležitosť s maximálnou starostlivosťou pre zachovanie ich zdravia. Na niektorých castingoch bude možné nechať sa učesať profesionálnym kaderníkom.

 

Do 14 dní po ukončení castingov budú kontaktováni všetci, ktorí postúpia do užšieho výberu. Vybrané dievčatá a mladí muži sa následne zúčastnia finále, ktoré sa uskutoční v Prahe. Víťazka a víťaz národného finále odcestujú na svetové finále Elite Model LookViac informácii o miestach a časoch castingov nájdete na stránke TU.

 

Súvisiace: REPORTÁŽ: Najkrajší muži vraj žijú v Bratislave!

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies