VIDEO Fall Out Boy a Missy Elliott zverejnili skladbu Ghostbusters

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 18:48 • 2 min
VIDEO Fall Out Boy a Missy Elliott zverejnili skladbu Ghostbusters

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Fall Out Boy a rapperka Missy Elliott zverejnili prostredníctvom služby Youtube cover verziu skladby Ghostbusters speváka Raya Parkera Jr.

slovakia

left justify in out

Novinka je súčasťou soundtracku očakávanej snímky Krotitelia duchov, ktorá je novým spracovaním rovnomennej komédie z roku 1984, pričom skladba Parkera Jr. jej titulnou piesňou. Na nahrávku k filmu okrem spomínanej formácie a 44-ročnej hudobníčky prispel Zayn Malik, 5 Seconds of Summer, Pentatonix, Mark Ronson, DMX, Walk the Moon, Elle King a Jeremih. Album vyjde 15. júla, v rovnaký deň, keď sa film dostane do amerických kín. Diváci na Slovensku si snímku budú môcť pozrieť od 28. júla.


V hlavných úlohách nových Krotiteľov duchov sa predstavia Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Leslie Jones. Okrem nich si v snímke zahrali aj Chris Hemsworth, Andy García, Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh, Neil Casey ako aj hviezdy pôvodných Krotiteľov duchov z rokov 1984 a 1989 Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Sigourney Weaver. Režisérom je Paul Feig, ktorý spolu s Katie Dippold napísal aj scenár.


Kapela Fall Out Boy vznikla v roku 2001 a tvoria ju Patrick Stump (spev a gitara), Pete Wentz (basgitara), Joe Trohman (gitara) a Andy Hurley (bicie). Na konte majú šesť štúdiových albumov - Take This To Your Grave (2003), From Under The Cork Tree (2005), Infinity On High (2007), Folie A Deux (2008), Save Rock And Roll (2013) a American Beauty/American Psycho (2015). Doteraz získali napríklad štyri MTV Video Music Awards, päť Kerrang! Awards a päť Teen Choice Awards.


Melissa Arnette "Missy" Elliott sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1991, pričom spočiatku pôsobila v r'n'b skupine Sista, s ktorou uviedla na trh album 4 All The Sistas Around Da World (1994). Následne sa vydala na sólovú dráhu, pričom debutovala štúdiovkou Supa Dupa Fly (1997), po ktorej nasledovali nahrávky Da Real World (1999), Miss E... So Addictive (2001), Under Construction (2002), This Is Not A Test! (2003) a The Cookbook (2005). Na konte má päť cien Grammy či päť MTV Video Music Awards.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies