Tajomstvo záhadných proroctiev zo Simpsonovcov je prezradené!

NETKY.SK • 26 Júl 2019, 12:36 • 2 min
Tajomstvo záhadných proroctiev zo Simpsonovcov je prezradené!

Svet bol šokovaný, keď sa ukázalo, že jednotlivé časti kultového kresleného seriálu doslova predpovedali významné dianie vo svete. Tvorcovia Simpsonovcov však teraz vyšli s pravdou von. Funguje to takto!

slovakia

left justify in out

Ak ste fanúšikovia seriálu Simpsonovci, zrejme si spomínate na časti, o zatvorení známeho hračkárstva Toys R Us, o Trumpovej kandidatúre na amerického prezidenta alebo o požiari King’s Landing v Game of Thrones. Všetky tieto situácie však Simpsonovci odprezentovali ešte pred tým, než sa skutočne odohrali, a tak sa metódy tvorby seriálu stali záhadou a predmetom mnohých konšpirácii. Tvorcovia však prezradili, ako to funguje!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TheSimpsons

Príspevok, ktorý zdieľa The Simpsons (@thesimpsons),

 

Scenáristka Stephanie Gillis v rozhodvore pre Radio 1 Newsbeat odkryla veľké tajomstvo okolo desivo presných predikcií. Možno vás nepotešíme, no nejde o nič nadprirodzené, je to obyčajná štatistika.

 

 

Scenáristi pracujú na jednotlivých častiach seriálu 10 mesiacov pred ich odvysielaním. Nakoľko ide o paródiu na súčasnú spoločnosť a aktuálne dianie, musia byť zorientovaní v  dianí a pokúsiť sa predpovedať, čo môže byť v najbližších mesiacoch aktuálne. Takto píšu predlohy k epizódam, pričom v množstve „predpovedí“, ktoré sa tu objavia, je vždy štatisticky aspoň 10 percent pravdivých. Divák si, samozrejme, nevšimne tie nepravdivé, naopak, zarezonuje to malé percento pravdivých.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The one way swimming is a bad exercise. Happy French Fry Day! #TheSimpsons #NationalFrenchFryDay

Príspevok, ktorý zdieľa The Simpsons (@thesimpsons),

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona