Dnes sa v Trenčíne koná prvé výjazdové rokovanie Vlády SR

NETKY.SK • 12 December 2023, 00:46 • 2 min
Dnes sa v Trenčíne koná prvé výjazdové rokovanie Vlády SR

Ide vôbec o prvé výjazdové rokovanie novej vlády, ktorá vznkla z parlamentných volieb v septembri.

slovakia

left justify in out

Dnes, v utorok 12. decembra 2023 o 10.00 hod., sa v priestoroch Gastrocentra v Trenčíne na ulici Hviezdoslavova 201 uskutoční prvé výjazdové rokovanie vlády, na ktorom sa ministri budú zaoberať aktuálnou situáciou v regióne, informuje o tom Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

Na rokovanie boli pozvaní významní predstavitelia regiónu ako Jaroslav Baška, predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja, podpredseda SK8 a poslanec NR SR, Richard Rybníček, primátor mesta Trenčín a prezident Únie miest Slovenska, Jozef Habánik, rektor Trenčianskej univerzity A. Dubčeka, poslanec NR SR, Miroslav Lažo, generálny sekretár Slovenského zväzu ľadového hokeja, niektorí starostovia obcí a ďalší.

Vláda SR má na programe 11 bodov ako napríklad návrh na určenie Národného poľnohospodárskeho a potravinárskeho centranávrh plánu zahraničných stykov vlády Slovenskej republiky, návrh rozpočtu Slovenského pozemkového fondu na roky 2024 až 2026, návrh rozpočtu verejnej správy na roky 2024 až 2026 a ďalśie.

Program rokovania je zverejnený online a po skončení sa uskutoční tlačová konferencia, dodáva správa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR, Foto: Archív R. Fico.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies