VIDEO Dubaj stavia hotel budúcnosti, vnútri bude mať dažďový prales a obrovské akvárium

NETKY.SK • 15 August 2016, 20:13 • 2 min
VIDEO Dubaj stavia hotel budúcnosti, vnútri bude mať dažďový prales a obrovské akvárium

DUBAJ – Moderné mesto Spojených Arabských Emirátov Dubaj, ktoré je známe fenomenálnou architektúrou, opäť zdvihne latku o čosi vyššie.

slovakia

left justify in out

Do roku 2018, sa bude táto krajina pýšiť prvým hotelom, súčasťou ktorého bude vlastný dažďový prales, bazén s priehľadným dnom a veľkými rybami či umelá pláž.

 

Tento luxusný hotel ponesie názov Rosemont Hotel & Residences a bude ho prevádzkovať spoločnosť Hilton Worldwide. Náklady na výstavbu sa odhadujú na približne 264 891 000 eur.

 

Projekt má pozostávať z dvoch veží a 47 poschodí v každej z nich, pričom v jednej veži bude 450 hotelových izieb a v druhej 280 apartmánov.

 

Medzi atraktivity rezortu bude patriť aj bowling a nočný klub. Vnútorný dažďový prales sa bude nachádzať v dolnej časti oboch veží a má mať neuveriteľných 22 860 metrov štvorcových.

 

Tento veľkolepý hotel budúcnosti, ktorý bude mať najmenej päť hviezdičiek, navrhli architekti zo skupiny ZAS architektov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies