Účastníkmi tragickej dopravnej nehody pri Humennom boli mladí ľudia

NETKY.SK • 26 Január 2022, 11:57 • 2 min
Účastníkmi tragickej dopravnej nehody pri Humennom boli mladí ľudia

ĽUBIŠA – Účastníkmi tragickej dopravnej nehody s tromi obeťami, ku ktorej došlo v utorok (25.1.) popoludní na ceste medzi obcami Kochanovce a Ľubiša v okrese Humenné, boli osoby vo veku 19 až 33 rokov. Zrážku dvoch osobných motorových vozidiel neprežila posádka jedného z nich, vodič a traja spolujazdci z druhého auta utrpeli pri nehode zranenia s dobou liečenia od sedem do 21 dní. Polícia začala v prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. TASR o tom informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

slovakia

left justify in out

„Prvé auto (VW Passat) jazdilo v smere do Humenného, vodičom bol 21-ročný muž z obce Vyšný Hrušov (okres Humenné), spolujazdcami boli 19-ročná slečna z obce Belá nad Cirochou (okres Snina) a 33-ročný muž z obce Hankovce (okres Humenné). Vozidlo z doposiaľ nezistených príčin prešlo do protismernej časti cesty, kde došlo k zrážke s oproti- idúcim Land Roverom,“ priblížila s tým, že jeho vodičom bol 21-ročný muž. Spolu s ním boli vo vozidle aj 24-ročný muž a dve ženy vo veku 24 a 30 rokov, všetci pochádzajúci z obce Zbudské Dlhé v okrese Humenné.

 

img

 

Všetci pasažieri VW Passat utrpeli pri zrážke zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým podľahli na mieste nehody. Preživšieho vodiča podrobila polícia dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Materiálnu škodu zatiaľ nevyčíslili. K dopravnej nehode došlo krátko po 16.00 h, cesta II/559 bola v danom úseku neprejazdná do 20.40 h. Polícia v súvislosti s udalosťou opakovane vyzýva vodičov k zvýšenej opatrnosti na cestách. „Mnohí vodiči preceňujú svoje schopnosti, mnohí jazdu neprispôsobia poveternostným podmienkam a mnohí sú natoľko nezodpovední, že si sadnú za volant pod vplyvom alkoholu,“ uviedla Ligdayová. Pripomenula, že vodiči by nemali zabúdať, že za volantom majú v rukách nielen svoj život, ale i životy spolujazdcov a ostatných účastníkov cestnej premávky.

 

 

Možno vás zaujme: Stratégia pre inteligentnú a udržateľnú mobilitu Slovenska



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies