VIDEO Dráma na železničnej stanici v Nemecku: Muž so sekerou útočil na ľudí, sedem zranených

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 06:30 • 2 min
VIDEO Dráma na železničnej stanici v Nemecku: Muž so sekerou útočil na ľudí, sedem zranených

BERLÍN - Nemecká polícia zadržala vo štvrtok muža, ktorý na hlavnej železničnej stanici Düsseldorfe zranil pri útoku sekerou sedem ľudí.

slovakia

left justify in out

Nemecké úrady predtým uviedli, že zranených je päť, z toho jeden ťažko.

 

 

Úrady páchateľa identifikovali ako 37-ročného občana bývalej Juhoslávie, ktorý "zjavne trpí duševnou poruchou" a žije v meste Wuppertal.

 

 

Polícia dostala hlásenie o útoku na železničnej stanici Düsseldorfe vo štvrtok krátko pred 21.00 h a spustila rozsiahlu bezpečnostnú operáciu, ktorej súčasťou bola evakuácia staničnej haly.

"Osoba pravdepodobne ozbrojená sekerou útočí na náhodne vybraných ľudí. "Najmenej päť ľudí utrpelo zranenia, z toho jedna osoba veľmi vážne," uvádza sa vo vyhlásení nemeckej polície. Podľa agentúry DPA sú dve zo siedmich obetí ženy.

 

Podozrivý bol zadržaný, keď počas úteku z miesta činu zoskočil z nadjazdu neďaleko železničnej stanice, čím si spôsobil vážne zranenia. Polícia tiež odvolala pôvodnú správu, že útočník mal komplica, ktorý je na úteku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies