VIDEO Ďalšou obeťou žartov bývalého reportéra Vitalija Seďuka sa stala speváčka Ciara

NETKY.SK • 1 Október 2014, 16:19 • 2 min
VIDEO Ďalšou obeťou žartov bývalého reportéra Vitalija Seďuka sa stala speváčka Ciara

FRANCÚZSKO - Americká r'n'b speváčka Ciara sa stala ďalšou obeťou žartov bývalého reportéra Vitalija Seďuka.

slovakia

left justify in out

Ukrajinec, ktorý je známy tým, že si strieľa z rôznych známych osobností, objal 28-ročnú interpretku okolo trupu počas toho, ako na Parížskom týždni módy pózovala fotografom. Seďuk v trblietavom outfite a s takmer úplne odhaleným zadkom dával takýmto spôsobom opäť najavo svoju nespokojnosť s tým, že mu zakázali vstup do Spojených štátov amerických. Súd sa pre takýto krok rozhodol práve preto, že mal v rámci podobného žartu udrieť Brada Pitta, čo však vtipkár popiera.

 

Podobné kúsky pritom vyskúšal v minulosti aj na Leonardovi DiCapriovi, Bradleym Cooperovi, Americe Ferrere, Adele či Willovi Smithovi. Na spomínanom Parížskom týždni módy, ktorý sa začal 23. septembra a končí sa dnes, si vystrelil aj z americkej celebrity Kim Kardashian West. Manželku rappera Kanyeho Westa schmatol za nohy, keď vystupovala z auta. Rodáčke z Los Angeles sa však s pomocou bodyguarda podarilo udržať rovnováhu a nespadnúť. 

 

"Mám rád svet šoubiznisu. No určite nechcem nikomu ublížiť. Vyzerá to, akoby som bol monštrum, no som normálny chlap. Dobre, to, čo robím, nie je normálne, no nerobím to so zlým zámerom," povedal Seďuk po incidente s Kardashian pre magazín The Hollywood Reporter. 

 

 

Ciara, celým menom Ciara Princess Harris, pochádza z texaského Austinu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2002. Debutovala o dva roky neskôr albumom Goodies, po ktorom nasledovali nahrávky Ciara: The Evolution (2006), Fantasy Ride (2009), Basic Instinct (2010) a Ciara (2013). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu a modelingu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies