VIDEO Bol to osud? Na pohrebe spadla na muža rakva s jeho mamou...

NETKY.SK • 21 Jún 2018, 13:30 • 2 min
VIDEO Bol to osud? Na pohrebe spadla na muža rakva s jeho mamou...

DJAKARTA - Obrovskou tragédiou skončil piatkový pohreb ženy na indonézskom ostrove Sulawesi. Pri prenášaní rakvy na tradičnú pohrebnú vežu sa totiž prepadol bambusový rebrík a rakva spadla synovi zosnulej ženy priamo na hlavu.

slovakia

left justify in out

Samen Kondorura bol jedným z tých, ktorí v súlade s miestnymi tradíciami prenášali rakvu s jeho zomrelou mamou na zdobenú vežu zvanú lakkain. Tam bývajú zosnulí umiestnení dovtedy, kým nenastane ďalšia časť smútočného obradu.

 

Na záberoch je však vidieť, že sa široký bambusový rebrík zosunul z veže a ľudia spadli na zem aj s rakvou, ktorá zasiahla Kondoruraa do hlavy, píše server novinky.cz.

 

Hostia mu hneď pribehli na pomoc, nešťastník však následkom pri prevoze do nemocnice podľahol. Teraz tak leží po boju svojej matky Berty.

 

Riaditeľ tamojšej polície Julianto Sirait agentúre Reuters povedal, že príčinou nehody bolo nedostatočné zaistenie rebríka. Pozostalí však po dvojitej rodinnej tragédii odmietli podať žalobu na zodpovedné osoby.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies