VIDEO All Saints predstavili videoklip k piesni This Is a War

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 16:27 • 2 min
VIDEO All Saints predstavili videoklip k piesni This Is a War

BRATISLAVA - Anglicko-kanadská skupina All Saints dnes zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe This Is a War. Novinka sleduje všetky štyri interpretky a skupinu mužov oblečených v brnení pripravujúcich sa na boj. Skladba je druhým oficiálnym singlom z albumu Red Flag (2016), ktorý formácia vydala 8. apríla.

slovakia

left justify in out

Okrem This Is a War predstavilo kvarteto videoklipom pieseň One Strike. Prvý singel vznikol po tom, ako sa členka formácie Nicole Appleton v roku 2014 rozviedla so spevákom Liamom Gallagherom, ktorý sa preslávil v už nefungujúcej kapele Oasis. Na produkcii spomínanej štvrtej štúdiovky sa podieľali K-Gee, The Invisible Men, Utters a Hutch.


All Saints sa pohybujú na scéne s prestávkami od roku 1993, pričom naposledy obnovili činnosť v roku 2013. Oceňovaná skupina uviedla na trh štúdiovky All Saints (1997), Saints & Sinners (2000), Studio 1 (2006) a spomínanú Red Flag.

 

Medzi ich úspešné single patria napríklad Never Ever, Bootie Call, Pure Shores či Black Coffee. V skupine pôsobia speváčky Natalie Appleton, Nicole Appleton, Shaznay Lewis a Melanie Blatt. Pôvodná členka Simone Rainford zomrela v máji 2013 na rakovinu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies