VIDEO: Absolútna bizarnosť: Rodine znepríjemňujú život zvracajúce supy

NETKY.SK • 22 August 2019, 12:11 • 2 min
VIDEO: Absolútna bizarnosť: Rodine znepríjemňujú život zvracajúce supy

Istá newyorská rodina si splnila svoj celoživotný sen a investovala do parádneho letného sídla, kde plánovala tráviť každé leto. Neoverili si však, či ho nekupujú aj s neželanými "nájomníkmi". A to bola veľká chyba.

slovakia

left justify in out

Casimanovci žijú v New Yorku a túžili mať aspoň na pár týždňov v roku pokoj od hlučného veľkomesta. Tak sa rozhodli pre kúpu nehnuteľnosti na Floride, ktorá mala byť ich oázou pokoja nielen počas letných prázdnin. Ich radosť ale netrvala dlho.

 

Vysnívanú vilu s bazénom si mladá rodina kúpila začiatkom roka za v prepočte zhruba 620-tisíc eur. Rozhodne to nie je malá suma, no povedali si, že za ten pokoj a luxus im to stojí. To však netušili, do čoho reálne idú.

 

Keď sa počas tohto leta rozhodli svoje sídlo na Floride prvýkrát navštíviť, čakalo ich nemilé prekvapenie. Všetky vonkajšie priestory vrátane polokrytého bazéna si privlastnili supy! Aby toho nebolo málo, vtáky boli agresívne a akonáhle sa k nim niekto priblížil, na znak obrany začali zvracať.

 

img

 

Takto si to Casimanovci rozhodne nepredstavovali. K situácii neprispela ani pani zo susedstva, ktorá sa „roztomilých“ návštevníkov rezidencie rozhodla prikrmovať, vďaka čomu majú teraz o dôvod naviac neopustiť záhradu domu.

 

Problém s neželanými hosťami nemajú len Casimanovci, ale aj niekoľko ďalších rodín z okolia. Tí už podľa vlastných slov skúšali všetko. Plašili ich hlukom, lietajúcimi lesklými balónmi i maketami húkajúcich sov. Tie však dopadli veľmi neslávne, supy mi poodtŕhali hlavy.

 

Ako budú obyvatelia supmi okupovanej štvrti ďalej problém riešiť zatiaľ nikto netuší. Zdá sa totiž, že mŕtvolne páchnuce vtáky, ktoré robia neporiadok a sú útočné, len tak odísť nehodlajú.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies