Messi dostal červenú kartu po brutálnom faule. Barcelona prehrala finále pohára

NETKY.SK • 18 Január 2021, 10:2 • 2 min
Messi dostal červenú kartu po brutálnom faule. Barcelona prehrala finále pohára

BARCELONA - Messi neudržal emócie na mieste. Dostal jeho prvú červenú kartu za Barcelonu.

slovakia

left justify in out

Argetínsky futbalista Lionel Messi neudržal nervy na uzde. Vo finále španielskeho pohára prehral jeho tím FC Barcelona proti Athleticu Bilbao 3:2 po predĺžení. Viac ako o výhre Los Leones však média informujú o prvej červenej karte kapitána Barcelony v tomto klube. "Čisté konto" si držal viac ako 750 zápasov. 

 

 

Za stavu 2:3 z pohľadu Barcelony počas poslednej akcie zápasu sa Messi neovládol v súboji s Asierom Villalibre, čo neskôr rozhodca po preskúmaní záznamov VAR potrestal červenou kartou. Pre Messiho je to prvá karta za klub, no v reprezentácii sa mu pred očami začervenalo už dvakrát. 

 

Barcelona v zápase dvakrát viedla zásluhou uzdraveného Griezmanna, no vďaka vyrovnávajúcemu gólu Villalibreho v nadstavenom čase a neskoršiemu parádnemu zásahu Williamsa sa z tretieho titulu tešia hráči Athletica Bilbao.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona