Viackrát trestaný Jozef prenasledoval bývalú priateľku, volal jej 200-krát denne

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 12:07 • 2 min
Viackrát trestaný Jozef prenasledoval bývalú priateľku, volal jej 200-krát denne

MYJAVA - Policajti obvinili z prečinu nebezpečného prenasledovania 42-ročného Jozefa z okresu Myjava. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, Jozef od 19. apríla do 3. mája neprestajne telefonoval svojej bývalej priateľke (27).

slovakia

left justify in out

Tá si jeho telefónne číslo zablokovala, ale Jozef jej začal volať z iného čísla. "Opakovane ho žiadala, aby prestal, že si nepraje, aby ju kontaktoval. Jozef však túto žiadosť nerešpektoval a pokračoval v neustálom telefonovaní, a to až 200-krát denne," uviedla Antalová. Okrem telefonického kontaktu ženu podľa polície vyhľadával pred prácou a aj doma.

 

"Neustále ju sledoval a vyhľadával jej blízkosť. U mladej ženy konanie jej bývalého, šesťkrát súdne trestaného priateľa zhoršilo kvalitu života, pretože ju neustále kontaktoval proti jej vôli," povedala Antalová s tým, že policajti spracovali podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie. Za tento skutok obvinenému hrozí trest až jeden rok väzenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies