Vettel sníva o Ferrari a Mercedese, s Red Bullom chce obhájiť titul

NETKY.SK • 19 November 2010, 13:16 • 2 min
Vettel sníva o Ferrari a Mercedese, s Red Bullom chce obhájiť titul

Vettel sníva o Ferrari a Mercedese, s Red Bullom chce obhájiť titul

slovakia

left justify in out

img

Novo korunovaný majster sveta seriálu F1 Nemec Sebastian Vettel si vie predstaviť, že by v budúcnosti pôsobil v službách Mercedesu alebo Ferrari, ale zatiaľ zostáva v tíme Red Bull.
      Vettelovi, ktorý sa po víťazstve v Abu Zabí stal najmladším majstrom sveta, prezradil jeho krajan a sedemnásobný šampión Michael Schumacher o tom, aké to bolo jazdiť pre talianskych a nemeckých výrobcov áut.
      "Povedal mi o špeciálnych momentoch, ktoré zažil ako pilot Ferrari a Mercedesu. Obe sú minulosť, súčasnosť a celkom iste aj budúcnosť Formuly 1," vyhlásil Vettel. "Každý pilot sníva o Ferrari a Mercedese. Či niekedy budem jazdiť v ich službách záleží od množstva vecí. Všetko musí spolu pasovať. Úmysel sám o sebe nestačí. Toto všetko je však ešte ďaleko. Mojím cieľom je obhájiť titul v službách Red Bullu," dodal 23-ročný šampión.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies