Real Madrid je po 27 mesiacoch v tabuľke pred Barcelonou

NETKY.SK • 19 August 2019, 09:14 • 2 min
Real Madrid je po 27 mesiacoch v tabuľke pred Barcelonou

BRATISLAVA - Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane sa po víťazstve v úvodnom kole najvyššej španielskej súťaže na pôde Celty Vigo 3:1 vyjadril, že Gareth Bale v tíme ostáva.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s waleským reprezentantom, ktorý strelil gól aj Slovákom na ME 2016, sa počas leta hovorilo o prestupe do Anglicka alebo Číny, napokon však nebude meniť klubové pôsobisko. Bale prestúpil do madridského veľkoklubu v roku 2013, pričom Tottenham za neho získal 85 miliónov libier. Počas svojho doterajšieho pôsobenia nastúpil za Real v 232 stretnutiach a nastrieľal 102 gólov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good to be back with the boys #TheRedWall 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

Príspevok, ktorý zdieľa Gareth Bale (@garethbale11),


Gareth Bale nechýbal v sobotu v základnej zostave "bieleho baletu" a vypracoval jeho úvodný gól v novom ročníku La Ligy. Na Estadio de Balaídos sa presadil cez ľavú stranu a jeho prudkú prihrávku z tesnej blízkosti usmernil do siete Karim Benzema. Real si vytvoril streleckú prevahu, z jedenástich pokusov smerujúcich na bránu skončili tri v sieti, a tak sa posunul na priebežnú prvú priečku tabuľky. Nepríjemnosťou však bolo vylúčenie Luku Modriča. "Nevidel som to. Hovoril som s Lukom a podľa neho to nebolo na červenú kartu. Arbiter sa rozhodol inak a my to musíme prijať," skonštatoval Zidane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 temporadas inolvidables con el club más grande del mundo @realmadrid. Fue un honor! HALA MADRID SIEMPRE!

Príspevok, ktorý zdieľa zidane (@zidane),



Špecializovaný portál football-espana.net tiež informuje o tom, že podľa Zidana je každý hráč na začiatku sezóny pozitívne naladený. Pokiaľ ide o Walesana, majster sveta z roku 1998 sa nechal počuť, že Bale by figuroval v jeho základnej zostave, bez ohľadu na zranenie Edena Hazarda. Tomu však kluboví lekári po piatkovom tréningu diagnostikovali svalové zranenie na prednej časti pravého stehna.

Zaujímavosťou je, že Real Madrid je v tabuľke najvyššej španielskej súťaži pred svojim úhlavným rivalom FC Barcelona prvýkrát za 27 mesiacov, respektíve od posledného kola sezóny 2016/2017. Na jej konci sa 13-násobný šampión Ligy majstrov tešil z doposiaľ posledného titulu v domácej súťaži s trojbodovým náskokom práve pred Kataláncami. Tým vstup do sezóny nevyšiel a po akrobatickom zakončení 38-ročného Aritza Aduriza prehrali na pôde Athletica Bilbao najtesnejším rozdielom 0:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies