Veterán Operného plesu vo Viedni Lugner má vraj vážne problémy so zdravím

NETKY.SK • 22 November 2016, 08:20 • 2 min
Veterán Operného plesu vo Viedni Lugner má vraj vážne problémy so zdravím

VIEDEŇ - Kontroverzne vnímaný podnikateľ v stavebníctve, lev rakúskej spoločenskej scény, neúspešný prezidentský kandidát a veterán viedenského Operného plesu Richard Lugner (84) má zrejme vážne zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

Muž, ktorý podľa vlastných slov musí denne do nemocnice, a to najmenej do Vianoc, o svojom ochorení nechce detailne hovoriť na verejnosti, aj keď svojím priateľom zrejme čo to prezradil.

 

V elektronických, internetových i printových médiách alpskej republiky sa tak množia špekulácie, že ho môže sužovať vážne, hoci nádorové ochorenie.

 

Navyše sa Lugner po dvoch rokoch rozvádza s iba 26-ročnou manželkou, niekdajšou nemeckou playmate Cathy, čo ho síce fyzicky nelimituje, avšak psychicky o to viac.

 

Muž, ktorý získal množstvo hollywoodskych hviezd i hviezdičiek pre účasť na plese v priestoroch Viedenskej štátnej opery, sa usiluje naďalej nevynechávať žiadne spoločenské akcie, pretože sa chce podľa vlastných slov radšej rozptýliť, než myslieť na ochorenie zahalené pre verejnosť naďalej rúškom tajomstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies