Veronika Remišová: Chaos v bezpečnostných zložkách vyhovuje iba organizovanému zločinu!

NETKY.SK • 13 September 2021, 13:30 • 2 min
Veronika Remišová: Chaos v bezpečnostných zložkách vyhovuje iba organizovanému zločinu!

BRATISLAVA - Podľa Veroniky Remišovej je zvláštne, že stíhania vyšetrovateľov dozoruje stále tá istá krajská prokuratúra v Bratislave, podriadená priamo generálnej prokuratúre.

slovakia

left justify in out

Uviedla to vo svojom profile na sociálnej sieti. Cez krajskú prokuratúru v Bratislave sa podľa Remišovej v poslednom čase uskutočnilo viacero zvláštnych operácií, od zásahu inšpekcie až po obvinenie policajného prezidenta.

 

Súvisiaci článok: Vyšetrovatelia najzávažnejších káuz skončili v putách! Minister Mikulec reaguje

„Už niekoľko mesiacov so znepokojením sledujem pokračujúce útoky na vyšetrovateľov a prokurátorov, ktorí našli odvahu stíhať ľudí na najvyšších miestach v polícii, na prokuratúre, ale predovšetkým ľudí blízkych Robertovi Ficovi a strane Smer.“ 

 

Doplnila, že je zvláštne, že bratislavská prokuratúra, ako jedna zložka prokuratúry, dokáže ísť proti celému trestnému systému na Slovensku.

 

Prečítajte si: Juraj Krúpa zvoláva mimoriadny výbor!

„Nikto z nás nečakal, že sa očista Slovenska od korupčnej chobotnice podarí bez problémov. Ak sa ale ukáže, že stíhania policajtov najväčších káuz bývalej garnitúry sú účelové, Slovensko má obrovský problém, z ktorého sa nemusí spamätať. Takéto hry totiž vyhovujú ľuďom, ktorí sa už mesiace snažia vyšetrovanie spochybniť, sabotovať a dosiahnuť prepustenie svojich ľudí na slobodu.“ Od generálnej prokuratúry očakáva okamžité a dôkladné vysvetlenie a odôvodnenie týchto postupov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies