Ghost of Tsushima je najnovšia PlayStation exkluzivita, ktorá prichádza aj na PC

NETKY.SK • 7 Marec 2024, 19:36 • 2 min
Ghost of Tsushima je najnovšia PlayStation exkluzivita, ktorá prichádza aj na PC

Ghost of Tsushima, akčná dobrodružná hra z roku 2020 vyvinutá spoločnosťou Sucker Punch Productions a vydaná spoločnosťou Sony Interactive Entertainment, mieri už aj na PC, a jej Director's Cut edícia sa objaví 16. mája.

slovakia

left justify in out

Hra s otvoreným svetom samurajov Ghost of Tsushima, ktorá bola odhalená na PlayStation Blogu a na stránke služby Steam, bude k dispozícii spolu s rozšírením Iki Island a online kooperatívnym režimom Legends v jednom balení, ktoré je v súčasnej dobe na Steame uvedené za 59,99 dolárov v USA a 49,99 libier vo Veľkej Británii.

Verzia pre PC podporuje technológie upscalingu a generovanie snímok, ako sú NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 a Intel XeSS, spolu s NVIDIA Reflex a NVIDIA DLAA zvyšujúcou kvalitu obrazu. Žiadne systémové požiadavky však zatiaľ neboli oznámené.

Vývojárske štúdio Sucker Punch a portovacie štúdio Nixxes potvrdili, že hra Ghost of Tsushima podporuje nespočet širokouhlých monitorov, vrátane monitorov Ultrawide (21:9), Super Ultrawide (32:9) a 48:9 pre tri monitory. Má odomknutý framerate a "rôzne grafické možnosti prispôsobené širokej škále hardvéru, od špičkových počítačov až po prenosné herné zariadenia". K dispozícii je aj podpora myši a klávesnice s plne prispôsobiteľným ovládaním.

Predbežným nákupom na Steame získajú hráči niekoľko doplnkov, vrátane New Game Plus exkluzívneho koňa, oblečenia Traveler's Attire, a iné..

"Toto je prvá hra pre Sucker Punch," povedal spoluzakladateľ štúdia Brian Fleming. "Všetky naše predchádzajúce práce sú exkluzívne pre konzoly, takže sme z toho všetkého nadšení a Nixxes bol ten správny tím, ktorý sa tohto projektu ujal. Keď sme ich mali na palube, vedeli sme, že výsledok nebude nič iné ako úžasný," dodal.

Ghost of Tsushima's Director Cut, čo bola v podstate verzia pre PlayStation 5 so všetkým dodatočným obsahom, si inak zachováva dodatočné funkcie obsiahnuté v tomto vydaní, ako je haptická spätná väzba a podpora adaptívnych spúští pri použití ovládača DualSense.

Hra Ghost of Tsushima sa prvýkrát objavila na PlayStation 4 v roku 2020 a nasledujúci rok vyšla táto definitívna edícia. Hráči sa ujmú úlohy Jina Sakaia, samuraja, ktorý je nútený sa skrývať počas mongolskej invázie a ktorý sa musí rozhodnúť, či sa bude držať svojho čestného výcviku, alebo sa uchýli ku kradmým technikám, aby zachránil svoj ostrov Tsushima.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, PlayStation Blog, Steam, Foto: Wccftech
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies