Vermaelen je blízko návratu na trávniky

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 10:24 • 2 min
Vermaelen je blízko návratu na trávniky

MADRID - Belgický futbalový reprezentant Thomas Vermaelen by sa mal vrátiť na zelené trávniky v apríli. Dvadsaťdeväťročný obranca, ktorý pre natrhnutý zadný stehenný sval musel odialiť svoj súťažný debut v drese Barcelony, už začal po operácii behať a zintenzívnil svoj tréning.

slovakia

left justify in out

"Všetko ide podľa plánu a mal by som sa vrátiť späť do kádra v apríli. Teším sa, že budem môcť pomôcť Barcelone na ceste za úspechmi," uviedol Vermaelen vo svojom facebookovom profile. "Začal som opäť behať, čo považujem za veľký krok v rehabilitácii. Konečne nemusím celý deň trénovať zavretý v telocvični."

 

Belgičan sa zranil počas vlaňajších MS v Brazílii ešte pred tým, ako podpísal zmluvu s Barcelonou. Lekári mu najprv odporučili konzervatívnu liečbu, no jeho stav sa nezlepšoval a tak nakoniec musel podstúpiť operačný zákrok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies