Kým pôjdete voliť, prečítajte si 51 káuz Matoviča, Hegera a Remišovej

NETKY.SK • 12 September 2023, 17:30 • 2 min
Kým pôjdete voliť, prečítajte si 51 káuz Matoviča, Hegera a Remišovej

“Aby sa nezabudlo”. To je motív spustenia novej web stránky 51kauz.sk a e-knihy, ktorá je na stránke dostupná na bezplatné stiahnutie. „Vláda Igora Matoviča a Eduarda Hegera Slovensko terorizovala tri a pol roka. Sekundovali im pritom Boris Kollár, Veronika Remišová, Richard Sulík a ďalší.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ľudia však rýchlo zabúdajú popri úradníckej vláde sa bývalí koaliční politici tvária ako opozícia, povedal autor knihy, bývalý poradca Petra Pellegriniho a Richarda Rašiho Martin Dorčák. Dodal, že 51 káuz bývalej vlády zozbieral najmä preto, aby si ľudia občerstvi pamäť. „Málokto si dnes už spomenie na to, ako dvorný advokát OĽANO Miškovič zarobil na Matovičových rezortoch viac ako milión eur, alebo na to, ako nominanti OĽANO rozdávali svojim ľuďom 4500 eur dotáciu za dotazník o sviniach. Elektronická kniha a web 51kauz.sk má pripomenúť ľuďom aj Sulíkove rodinné výlety do Dubaja, či Kollárov nočný výlet s playmate počas zákazu vychádzania,“ uviedol Dorčák. Ďalšie kauzy týkajú stíhaných poslancov bývalej koalície a bývalej ministerky investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veroniky Remišovej. Tá nielen nevýhodne prenajala budovu pre ministerstvo, kde oklamala dokonca celú vládu, ale kupovala aj zjavne predražený nábytok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies