Vermaelen hrať nebude, verdikt o Kompanym až pred zápasom

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 13:57 • 2 min
Vermaelen hrať nebude, verdikt o Kompanym až pred zápasom

SALVADOR - Belgičanom v utorňajšom osemfinálovom dueli na futbalových MS v Brazílii proti USA bude chýbať obranca základnej zostavy Thomas Vermaelen, ďalšieho zadáka Vincenta Kompanyho čakajú testy na poslednú chvíľu. Podľa agentúry Reuters to oznámil na tlačovej konferencii tréner "červených diablov" Marc Wilmots.

slovakia

left justify in out

Šampionát sa už skončil pre iného zadáka Anthonyho Vanden Borreho, ktorý v záverečnom zápase v skupine proti Kórejskej republike utrpel zlomeninu lýtkovej kosti a mimo hry bude asi šesť týždňov. Cez víkend navyše vynechali tréning aj obranca Laurent Ciman a stredopoliar Mousa Dembele.

 

Vermaelen sa nezotavil zo zranenia zadného stehenného svalu. Kompany po problémoch so slabinami trénoval s tímom, Wilmots však upresnil, že si počká až do utorňajšieho rána, či sa náhodou stav kapitána ešte neskomplikuje.

 

"Je dobrá šanca, že Kompany nastúpi. Ale uvidíme. Dobre poznám takéto zranenia. Sám som s podobným roky hrával," povedal kouč Belgicka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies