Vengloš o Gyömbérovi: K Sampdorii sa vrátime v lete

NETKY.SK • 11 Február 2015, 14:35 • 2 min
Vengloš o Gyömbérovi: K Sampdorii sa vrátime v lete

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant a hráč druholigového talianskeho klubu Catania Norbert Gyömbér možno už onedlho zmení dres.

slovakia

left justify in out

O služby 22-ročného defenzívneho univerzála (nar. 3. júla 1992), ktorý si v novembri na tréningu zlomil kosť v členku, v súčasnosti trénuje individuálne a približne o mesiac by sa mal pridať k spoluhráčom, sa interesujú viaceré kluby. Aj v médiách rezonovali informácie, že Gyömbér sa ocitol v hľadáčiku tímov zo Serie A Sampdorie Janov i SSC Neapol.

 

"Bolo to tak. Aj posledné dni prestupového obdobia som strávil v Miláne, kde sa stretávajú zástupcovia talianskych klubov. Neapol, ale najmä Sampdoria mala veľký záujem. Viackrát som sedel so športovým riaditeľom janovského klubu Carlom Ostim. Napokon rozhodlo to, že Noro je zranený a ešte pár týždňov bude mimo ihriska. Janovské mužstvo potrebovalo futbalistu, ktorý by mohol hneď nastúpiť a hrať. Otázka spolupráce Gyömbér - Sampdoria zostala otvorená, vrátime sa k nej v lete," uviedol na webe CSM-Agency riaditeľ tejto zastupiteľskej spoločnosti Juraj Vengloš. 

 

Podľa portálu Tutto Mercato sa o rodáka z Revúcej a sedemnásobného slovenského reprezentanta interesoval aj ruský klub Terek Groznyj, ktorý je údajne pripravený uzavrieť transfer v najbližšom čase. Ako je známe, prestupové obdobie vo väčšine popredných európskych líg sa skončilo 2. februára, v Rusku však trvá až do 27. februára. "Vo východnej časti Európy je ešte transferové okno otvorené. Prestupovať sa dá napríklad ešte aj v Rusku, ktoré je veľmi zaujímavou destináciou," dodal Juraj Vengloš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies