Veľtrh Gaudeamus Nitra predstavuje ponuku 50 prestížnych univerzít z celého sveta

NETKY.SK • 14 November 2023, 14:30 • 2 min
Veľtrh Gaudeamus Nitra predstavuje ponuku 50 prestížnych univerzít z celého sveta

Veľtrhy Gaudeamus prebiehajú každoročne v Brne, Prahe, Nitre a Bratislave. Cieľom veľtrhov je vytvoriť miesto stretávania zástupcov vzdelávacích inštitúcií z celého sveta a ich potenciálnych študentov.

slovakia

left justify in out

V utorok 14. a stredu 15. novembra prebieha Európsky veľtrh pomaturitného a celoživotného vzdelávania Gaudeamus, informuje o tom sk.gaudeamus.cz.

"Nevieš kam po maturite? Príď na Gaudeamus do Nitry a vyber si tú najlepšiu školu! Čaká ťa široká ponuka štúdia, prednášky, poradenstvo aj sprievodné programy," pozývajú organizátori.

Podujatie je urćené tým, ktorí hľadajú ďalšie štúdium po maturite. Pre účastníkov je možnosť komunikovať so zástupcami škôl, aj študentmi a absolventmi, ktorí sa radi podelia o svoje skúsenosti. Navštíviť je tiež možné prednášky škôl, kde sa potenciálni študenti dozvedia maximum informácií o ponuke štúdia aj o všetkom ostatnom, čo ti škola ponúka.

Na akcii je možné získať rady s výberom školy aj fakulty. "Ak ťa zaujíma ako sa po škole uplatníš alebo akým smerom sa vydať v budúcej kariére je pre teba pripravené kariérové poradenstvo. Ak uvažuješ o možnosti študovať v zahraničí, máme pre teba ponuku až 50 prestížnych univerzít z celého sveta."

Veľtrhy Gaudeamus prebiehajú každoročne v Brne, Prahe, Nitre a Bratislave. Cieľom veľtrhov je vytvoriť miesto stretávania zástupcov vzdelávacích inštitúcií z celého sveta a ich potenciálnych študentov. V Nitre sa v roku 2022 prezentovalo 23 univerzít a vysokých škôl, ktoré zastupovali 144 fakúlt.

Podujatia poskytujú "platformu pre výmenu komplexných informácií o možnostiach pomaturitného štúdia a celoživotného vzdelávania v Českej republike, Slovenskej republike i v zahraničí."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: sk.gaudeamus.cz, Foto: Atmosféra veľtrhov Gaudeamus
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies