Veľkonočné trhy v Prievidzi spoja s kultúrnym programom i fotorámom

NETKY.SK • 23 Marec 2023, 09:00 • 2 min
Veľkonočné trhy v Prievidzi spoja s kultúrnym programom i fotorámom

Prievidza - Veľkú noc pripomenú v Prievidzi tematicky zamerané trhy. Podujatie od 3. do 6. apríla na Námestí slobody ponúkne i kultúrny program, obyvatelia sa budú môcť zvečniť i vo veľkonočnom fotografickom ráme. Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Krajčiová.

slovakia

left justify in out

"V predajných stánkoch bude v ponuke veľkonočný sortiment, kraslice vyrobené rôznymi technikami, veľkonočné a jarné kvetinové a handmade dekorácie, ľudové remeselné výrobky, korbáčiky pre šibačov, cukrovinky a drobné občerstvenie," načrtla Krajčiová. Atmosféru Veľkej noci bude podľa nej dotvárať aj tematická veľkonočná výzdoba, vstupná drevená pergola a stromy vyzdobené ručnými výrobkami žiakov prievidzských základných škôl. Obyvatelia sa môžu zvečniť aj v tradičnom veľkonočnom fotoráme. Veľkonočné trhy doplní i kultúrny program, v ktorom sa od 3. do 6. apríla postupne predstavia folklórne skupiny Bukovec z Diviak nad Nitricou, Oslianka z Oslian a Rokôška z Nitrianskeho Rudna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies