Fanúšikovia Vémolu sú v napätí. Terminátor plánuje oznámiť dva veľké zápasy!

NETKY.SK • 4 Jún 2021, 15:43 • 2 min
Fanúšikovia Vémolu sú v napätí. Terminátor plánuje oznámiť dva veľké zápasy!

Len málo československých bojovníkov vzbudzuje takú pozornosť ako Karlos Vémola. 35-ročný rodák z Olomouca patrí k stáliciam domácej MMA scény a už o pár dní prezradí, s kým si zmerá v klietke sily.

slovakia

left justify in out

Vémola prežíva v kariére zaujímavé obdobie. Tesne pred podujatím Oktagon 22 prišiel o titul v strednej váhe kvôli tomu, že nesplnil váhový limit. Slováka Milana Ďatelinku síce dokázal po vynikajúcom výkone poraziť, o opasok však bude musieť bojovať 24. júla na udalosti Oktagon 26. Súperom bývalého šampióna bude Marcin Naruszczka, ktorý si titulový zápas vybojoval na Oktagone 24, po triumfe nad Ericom Spicelym.

 

 

Terminátor však plánuje na svoje narodeniny, ktoré bude mať 1. júla, oznámiť ďalšie dva dôležité zápasy. Po nedávnej operácii ramena sa snaží dostať do stopercentnej kondície a zvíťaziť vo všetkých súbojoch, ktoré na neho čakajú. V rozhovore pre sport.cz hovoril aj o stratégii pred duelom s poľskou jednotkou.

 

„Naruszczka je klasický tvrdý poľský borec, proti Spicelymu mu ale v 2. kole začali dochádzať sily. Nemalo to tempo. Neviem si predstaviť, že by bol pod tlakom a išiel so mnou na päť kôl. S Američanom by hrozilo, že by ma v prípade chyby mohol v 2. či 3. kole dostať do submisie, ale u Poliaka to nehrozí,“ vyjadril sa.

 

 

„Rád by som získal titul v poloťažkej váhe ale momentálne ho tam nikto nemá a ani nie je nikto, kto by mal o opasok zápasiť. Radšej by som skočil do ťažkej váhy a zmlátil Budaya. Chcem dva tituly, všetko ale musí ísť postupne. Prvou vecou je uzdravenie ramena, druhou zisk titulu na Štvanici a potom budem mať dva veľké zápasy, ktoré chceme s Ondrom Novotným oznámiť 1. júla na Noci s Terminátorom,“ prezradil svoje plány.

 

 

Momentálne sa živo diskutuje o tom, s kým si Vémola zmerá sily. Pravdepodobnou variantou je duel s Marpom, ktorý sa v minulosti neuskutočnil len kvôli tomu, že v aréne nemohli byť diváci. Keďže sa pandemická situácia zlepšuje a fanúšikovia môžu navštevovať blížiace sa podujatia, zápasu už nič nestojí v ceste. Obaja bojovníci sa údajne už dohodli a dolaďovali sa len detaily termínu. Druhý avizovaný zápas by mal byť prekvapením.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies