VIDEO Veľké derby Argentíny s Brazíliou napokon s najtesnejším rozdielom

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 15:01 • 2 min
VIDEO Veľké derby Argentíny s Brazíliou napokon s najtesnejším rozdielom

MELBOURNE - Futbalisti Argentíny na čele s Lionelom Messim v piatok zvíťazili 1:0 nad svojimi odvekými rivalmi Brazílčanmi v prestížnom medzištátnom prípravnom stretnutí v austrálskom Melbourne.

slovakia

left justify in out

Jediný gól duelu s 95 969 divákmi na tribúnach melbournského Cricket Ground strelil v 45. min obranca FC Sevilla Gabriel Mercado, ten sa krátko pred prestávkou pohotovo zorientoval v šestnástke po predchádzajúcom hlavičkovom zakončení jeho spoluhráča do žrde a bez problémov poslal loptu za bránkovú čiaru.

 

V základnej zostave Argentínčanov nastúpili vedno s ofenzívnym ťahúňom FC Barcelona Messim aj Gonzalo Higuaín, Ángel Di María a Paulo Dybala. V brazílskej jedenástke nechýbali zadák parížskeho Saint-Germain Thiago Silva a ani kvarteto z anglickej Premier League - Fernandinho, Gabriel Jesus (obaja Manchester City), Willian (FC Chelsea) a Philippe Coutinho (FC Liverpool).

Medzištátny prípravný zápas futbalistov - Melbourne (Aus.) - piatok:

Brazília - Argentína 0:1 (0:1)
Gól: 45. Mercado, ŽK: 79. Paulinho, 80. Rafinha - 31. Maidana, 95 969 divákov

Zostavy:
Brazília: Weverton - Fagner (73. Rafinha), Thiago Silva, Gil, Filipe Luis - Paulinho (81. Giuliano), Fernandinho - Renato Augusto (66. Douglas Costa), Willian, P. Coutinho - Gabriel Jesus (90.+ Taison)
Argentína: S. Romero - Otamendi, Maidana, Mercado (75. Mammana) - J. Gómez (53. Tagliafico), Biglia, Banega (81. Lanzini) - Messi, Dybala (69. G. Rodríguez), Di María - Higuaín (46. J. Correa)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies