Veľká pátracia akcia na strednom Slovensku: Polícia zadržala 16 hľadaných osôb

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 14:22 • 2 min
Veľká pátracia akcia na strednom Slovensku: Polícia zadržala 16 hľadaných osôb

BANSKÁ BYSTRICA - Celkom 16 hľadaných osôb, ako aj osôb, na ktoré bol vydaný príkaz na zatknutie, zadržali policajti v utorok 17. mája v čase od 12.00 do 18.00 hodiny počas pátracej akcie v okresoch Banská Bystrica, Zvolen, Žiar nad Hronom, Lučenec a Rimavská Sobota.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, počas šiestich hodín policajti skontrolovali 213 osôb a 107 motorových vozidiel. "Počas akcie bolo zistených aj 37 dopravných priestupkov, ktoré boli vyriešené v blokovom konaní," doplnila hovorkyňa.

 

Do akcie sa okrem policajtov kriminálnej polície zapojili aj policajti poriadkovej polície, železničnej polície a dopravnej polície, spolu 71 policajtov. Zúčastnilo aj 56 študentov SOŠ PZ v Košiciach. Cieľom bolo zvýšiť efektívnosť pátrania po hľadaných osobách. Akcia prebieha každý mesiac a keďže býva úspešná, polícia bude v ich vykonávaní pokračovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies