Jozef OKLAMČÁK po dlhšej dobe, opäť s manželkou na verejnosti

NETKY.SK • 23 September 2023, 12:00 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK po dlhšej dobe, opäť s manželkou na verejnosti

BRATISLAVA - v týchto dňoch sa konali BRATISLAVSKÉ MÓDNE DNÍ 2023, kde nechýbal, ani zakladateľ a organizátor MISS SLOVENSKO, či SLOVENSKÉHO SLÁVIKA a prezident zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK. Ako sme zaregistrovali, po dlhšej dobe sa na verejnosti objavil aj so svojou manželkou Ankou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako nám prezradil prezident zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK: "v poslednom období som absolvoval spolu s mojími členmi ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA množstvo významných podujatí a stretnutí, o ktorých pravidelne informovali aj Netky.

 

No, na týchto našich stretnutiach nieje dovolená účasť partneriek a partnerov. To bol jediný dôvod, že som sa v poslednom období objavoval s inými kráskami, levicami, s mojimi členkami," hovorí Jozef Oklamčák.

"Na BMD 2023, sme obaja prijali pozvanie, od nášho priateľa, majiteľa Lombardi Fashion House a člena zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jožka Grondžaka,  ktoré sme s radosťou prijali. Takže v mojom súkromnom živote, rovnako ako aj profesionálnom, sa nič podstatné nezmenilo. Skôr by som definoval, že je to stále lepšie a lepšie," hovorí Jozef Oklamčák

 

A aj na tohtoročných BMD nechýbal náš štáb a tak Vám ponúkame rozhovor s medzinárodne uznávaným odborníkom na ženskú krásu Jozefom OKLAMČÁKOM a módnym návrhárom Jozefom GRONDŽAKOM.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák Foto: Ján Zemiar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies