Vdova po basketbalistovi Bryantovi zažalovala spoločnosť, ktorá vlastnila vrtuľník

NETKY.SK • 25 Február 2020, 8:24 • 2 min
Vdova po basketbalistovi Bryantovi zažalovala spoločnosť, ktorá vlastnila vrtuľník

WASHINGTON - Vanessa Bryantová, vdova po zosnulom americkom basketbalistovi Kobem Bryantovi, podala v pondelok žalobu na spoločnosť Island Express Helicopters Inc.

slovakia

left justify in out

Tá vlastnila a prevádzkovala vrtuľník, v ktorom pri havárii minulý mesiac zahynul 41-ročný legendárny hráč a 13-ročná dcéra manželov Gianna. Informovala o tom tlačová agentúra DPA.

 

Zažalovala pilota v ôsmich bodoch

Pri havárii vrtuľníka v nedeľu ráno 26. januára na predmestí Los Angeles zahynulo deväť ľudí, vrátane pilota Aru Zobayana. Žaloba je namierená proti nemu, ako aj proti spoločnosti Island Express Helicopters Inc.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant),

 

Televízna stanica CBS News a ďalšie americké médiá uviedli, že vdova zažalovala pilota v ôsmich bodoch vrátane nedbalosti, pretože správne neodhadol počasie.

 

Žaloba bola podaná v ten istý deň, ako sa v Los Angeles za účasti 20.000 fanúšikov uskutočnila spomienka na tragicky zosnulú hviezdu NBA a jeho dcéru Giannu. Rozlúčka sa konala v aréne Staples Center, kde Bryant odohral 17 sezón v službách Los Angeles Lakers. Na jej začiatku vystúpila speváčka Beyoncé.

 

 

Spomienka na hviezdu NBA

Legendárny basketbalista Michael Jordan mal dojímavý príhovor a popová speváčka Alicia Keys zahrala Klavírnu sonátu číslo 14, známu aj pod názvom Sonáta mesačného svitu, nemeckého skladateľa Ludwiga van Beethovena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant),

 

"Bol to neuveriteľný manžel. Miloval ma viac, ako to dokážem vyjadriť slovami. Ja som bola oheň, on ľad. Občas naopak. Bol pre mňa všetkým," uviedla v príhovore Bryantová.

 

S päťnásobným šampiónom NBA a dvojnásobným zlatým olympijským medailistom sa v pondelok rozlúčili legendy ako Jerry West, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, Pau Gasol a Michael Jordan. Pohreb v úzkom kruhu rodiny sa uskutočnil 7. februára.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona